Referencer

REFERENCER REFERENCER

Hvad siger mine kunder om mig?

 • Danske Spil

  “Anders leverede et virkelig professionelt trylleshow ved julefesten hos Danske Spil. Han var i øjenhøjde med både børn og voksne, og havde fra første sekund publikum i sin hule hånd. En stor succes!”

  Hans-Henrik Busk Stie
  Danske Spil

 • Novo Nordisk

  Hej Anders. Tak for sidst. Din optræden ved vores firmafest var en stor succes – jeg har udelukkende fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne! Dit show er fantastisk, og vi sad med fornemmelsen ; hvordan gør han det? Et godt trylleshow kombineret med din overbevisende og humoristiske fremførelse.
  Tusind tak for en rigtig underholdende aften – vi vil klart anbefale dig til andre!

  Mvh Kate Hansen
  Novo Nordisk

 • Anders Witzel

  Så overraskede som havde vi mødt Paven i Netto! Vi havde forleden fornøjelsen af, at have Anders Lassen som underholdning til vores sommerfest i firmaet.
  Vi var meget begejstrede for Anders, og kollegerne blev både meget forundrede, overraskede og underholdt af showet.
  Anders formår at levere et moderne trylleshow, som navigerer udenom floskler og plat humor, men som inddrager deltagerne elegant uden at hænge dem ud – og altid med overraskende pointer, så man, når man lige tror man har regnet ud, hvad der vil ske, alligevel bliver meget overrasket og endnu mere imponeret.
  Tak for oplevelsen!

  Anders Witzel, Social Media Manager, “Kommunikation og Sprog”

 • Suzuki Bilimport Danmark A/S

  Vi hyrede Anders til en kombineret stand-up og close-up optræden ved vores jubilæumsarrangement og var yderst tilfredse. Anders kom med fantastisk energi og hans magi var både tankevækkende, afvekslende og underholdende. Efterfølgende gik snakken livligt om de forskellige tricks, og deltagerne sad længe og forstod ikke rigtigt, hvad der havde ramt dem.

  John Mogensen
  Suzuki Bilimport Danmark A/S

 • Christian Christensen

  Kære Anders. Tusind tak for din dejlige optræden d. 12 maj på Kongekilden, du var et brag af en succes og skabte stor glæde og måbende ansigter hos både de voksne og børnene.
  Du var bare helt eminent og fik fat i alle gæsterne. Der blev grinet godt igennem og du fik os virkelig til at spærre øjnene op, du er en mester ud i trylleriet.
  Helt skønt var det også da du efter din optræden, spontant gav dig tid til at sætte dig med børnene og lave ballonhatte, ballonsværd og ballonbamser – De elskede dig for det.
  Du fik mange ambassadører den dag.
  Endnu engang tak for en dejlig oplevelse.

  De bedste hilsner
  Christian Christensen

 • CPH WEST

  Vi har efterhånden brugt Anders rigtig mange gange som underholdning både ved små og store arrangementer, – og altid med meget stor succes.
  Ved vores arrangementer er der altid et blandet publikum af børn, unge og voksne, – som alle falder pladask for underholdende, overraskende og charmerende trylleri fra Anders.
  Anders har sit publikum med hele vejen, – og selv om jeg nu har oplevet Anders mange gange, – så overrasker han stadig…

  Anja Kristiansen
  Uddannelseschef, CPH WEST

 • Aktivitetshuset Kongshøj

  Kære Anders. Jeg vil gerne på Bestyrelsens vegne takke dig for en virkelig god og spændende eftermiddag her i vort Aktivitetshus Kongshøj i Slangerup. Du ”tryllebandt” os alle med din meget professionelle måde at gøre tingene på – du udstråler en stor charme og entusiasme. Du var jo heller ikke fedtet med dine ekstranumre blandt vore medlemmer, kortet sidder stadig oppe i loftet til stor moro for os alle der så dette kortnummer. Endnu engang en stor og varm tak for en glad og hyggelig eftermiddag, som vi absolut vil anbefale til andre – vi fik virkelig valuta for pengene.

  Mange hilsner fra
  Gunnar Madsen
  Aktivitetshuset Kongshøj, Slangerup

 • Danske Bank

  Hej Anders ! Tak for dit fantastiske magiske input til vores julefrokost i Danske Bank. Alle var meget begejstrede for din optræden, og efterfølgende har jeg fået følgende kommentarer. Det var en super sjov og frisk forestilling, der på bedste vis var tilrettet et voksent publikum. Der var et godt miks af traditionel tryllekunst og nye moderne tricks. Du var rigtig god til inddrage alle med din energiske stil. Overraskende tricks og fin nytænkning. Alle syntes at det var en rigtig god idé, at det var delt op mellem en “fælles” forestilling og efterfølgende individuel underholdning ved bordene. En pæn, ordentlig og meget charmerende mand (det var vist fra kvinderne – hi – hi). Personlig giver det mig ro inden sammenkomsten, at du er god til at kontakte mig flere gange inden selve datoen, og at du sætter dig ind i hvem publikum er og målretter arrangementet efter dette.

  Tina Ploug Hertz, Danske Bank

 • Dandiag A/S

  Du er utrolig dygtig og forstår at inddrage hele dit publikum – Det kan kun beskrives med et ord: FANTASTISK! De bedste hilsner.

  Bente Nordbjerg Nielsen
  Adm. Direktør Dandiag A/S

 • Tandrup A/S

  Hej Anders, Så gjorde du det igen – fik alle i selskabet til at sidde og måbe. Der skulle ske noget nyt til vores årlige firmadag, og der var du et oplagt valg efter også at have gjort sønnikes konfirmation til en oplevelse ud over det sædvanlige. Og jeg skal love for, det var succes. Selv om det hele blot er fup og fidus, gør du det bare så dygtigt, at det ikke er til at se. Men det bedste er næsten, at du ikke ”bare står på en scene og optræder”. Nej – du forstår at inddrage de forskellige gæster på en underholdende måde og med glimt i øjet, så alle er med. Kan varmt anbefales.

  På vegne af hele selskabet
  Niels Christian Maare
  Johs. Tandrup A/S (Allerød)

 • Sognepræst i Øde Førslev-Sneslev

  Hej Anders Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse. Du har givetvis hørt det før, men nu siger jeg det så også: det var SÅ godt. Og én af de ting, der blev gentaget af mange, var, at ud over den superkvalitet af dine numre, så er du et ualmindeligt behageligt menneske at være i rum med.

  De allervarmeste anbefalinger herfra
  Karin Skovbjerg Jensen
  Sognepræst i Øde Førslev-Sneslev

 • Valkyrien i Køge

  Situationen: 100 spisende vinterbadere – og mange ved buffeen, som var spækket med lækre retter og ind træder en nydelig velklædt ung mand. Han rømmer sig der på scenen og tager ordet, og derfra er der stllle i den store sal. Man kan knapt høre, at folk trækker vejret – og ind imellem er man også sikker på, at DET gør de ikke. For magien har taget magten. OG det vrimler med magiske, uforståelige øjeblikke. Vi ved det godt, det kan ikke passer, der er behændighed og en enorm kunnen bag, og så virker det legende let. Et elegant og fascinerende show foldes ud. Nogle af deltagerne i festen engageres ekstra med stor succes. Spontant kom det fra baderne ” Det var dog helt fantastisk” og ” Hvor er han dog dygtig – og sympatisk”.
  Anders, det var en bedrift – der midt i maden. Tusind, tusind tak. Du gjorde dit til en uforglemmelig dåbsfest i Valkyrien i Køge.

  Karin Larsen

 • Alm. Brand i Roskilde

  Kære Anders På vegne af hele Region Sjælland i Alm. Brand A/S, skal jeg hermed overbringe dig et kæmpe stort TAK.
  TAK fordi du leverede 1. klasses underholdning, som tog pusten fra os.
  TAK fordi du med glimt i øjet, humor og masser af tempo drev gæk med os alle gang på gang med dine fantastiske tricks.
  Tak fordi du bragte masser af smil, glæde og latter frem hos os alle.
  Og til allersidst……..
  TAK fordi du bidrog til at vores sommerfest blev gjort til en uforglemmelig og fantastisk aften

  De bedste hilsner fra
  Martin Weber
  Kundeservicechef
  Alm. Brand i Roskilde

 • BEC

  Hej Anders Din optræden ved vores firmafest i BEC var bare fantastisk. Alle var meget begejstrerede, og jeg kan fortælle dig, at du har scoret 91,7 points ud af 100 i vores evaluering, så det kan vist ikke være bedre 🙂
  Vi ses uden tvivl en anden gang…

  Jette Jansen
  BEC

 • Ezenta A/S

  Hej Anders, Tusinde tak for et supergodt show til firmaarrangementet i Ezenta A/S. Både store og små havde en fantastisk time, hvor de fik lidt, at tænke over.

  Cecilie Wagner Christiansen
  Sales Controller
  Ezenta A/S

 • Herlev Bibliotek

  Søndag eftermiddag havde vi Anders Lassen ude at trylleri på vores bibliotek , og det var en stor succes. Showet var morsomt og rørende, og det er skønt at se, hvorledes Anders formår at inddrage børnene i forestillingen. Anders har en ligefrem indgang til sit unge publikum og kommunikerer ligefremt og naturligt med børnene, aldrig forceret eller påtaget barnligt. Her er en tryllekunstner der møder børnene på deres præmisser. Tusind tak for et fantastisk show.

  Thomas Tiedje
  Herlev Bibliotek

 • Roskilde Lilleskole

  Tusind tak fordi du kom til vores skolefest og dryssede din magi over os og førte os med ind i din fortryllende verden. Anders, det var en fabelagtig optræden! Du rørte os alle fra første øjeblik med dine fængslende og imponerende tryllerier. Det var betagende, sjovt og festligt!

  Kærlig hilsen
  Lotte Svane Larsen
  Roskilde Lilleskole

 • Canon Danmark A/S

  Tak for et super underholdende indslag til vores pressemøde. Showet var perfekt, du fangede stemningen fuldtstændig og inddrog publikum i passende grad.
  Pengeseddel-nummeret grubler vi stadig over:-).

  De vameste anbefalinger herfra….
  Anne Dorthe Beck-Nielsen
  Canon Danmark A/S

 • Ascom Danmark

  Anders var booket til at levere underholdning efter en hel dags fagligt program. Folk var en smule trætte, da det blev Anders’ tur, men det blev der hurtigt ændret på, opmærksomheden blev skærpet og de store grin og latterudbrud kom hurtigt frem. Anders leverer et utroligt charmerende, morsomt og magisk show, og har rigtig godt tag i alle. Det er top underholdning med meget humor og masser af magi. Dejligt at slutte dagen af med underholdning af Anders’ kaliber. Kan stærkt anbefales!

  Maj Britt Madsen
  Marketingchef
  Ascom Danmark A/S

 • Nordisk Ministerråd

  Tusind tak for din optræden ved vores juletræsfest i Nordisk Ministerråd. Showet var en stor succes, og du er fantastisk til at underholde og samtidigt holde styr på 83 unger som helst ville være med oppe på scenen alle sammen 🙂
  Skøn underholdning og perfekt kombination af inddragelse og fascination set fra ungernes synspunkt. Ballondyrene er en stor succes – alle stod i kø og alle børn fik en eller to….

  Charlotte Duus Aaling
  Nordisk Ministerråd

 • Vejen Handelsskole

  Hej Anders Tusind tak for et forrygende show i fredags. Du blæste virkelig benene væk under alle eleverne! Den efterfølgende fest var også en stor succes, så alt i alt gik hele dagen helt perfekt.

  Tommy Bach Christensen
  Vejen Handelsskole

 • ORGANISATOR A/S

  “Vi valgte at benytte Anders Lassen til at give os en lidt anderledes oplevelse i forbindelse med vores seminar. Anders opfyldte til fulde alle vore forventninger. Anders leverede et formidabelt og uforklarligt show, hvor vi alle uanset hvor vi sad, havde trylleriet helt tæt på.
  Vi vil på det varmeste anbefale Anders til andre som har brug for trylleri i høj klasse”

  Peter Søndergaard Kirkvald
  Projektchef
  ORGANISATOR A/S

 • MSC Scandinavia Holding A/S

  Hej Anders Tak for et uforglemmeligt trylleshow på Dragsholm Slot. Jeg kan kun sige tak på vegne af hele MSC, hvor alle var fuldstændig opslugt af både dit sceneshow og trylleriet ved bordene. Hele ugen har jeg fået tilbagemeldinger om hvor forunderligt, spændende og fortryllende dit show var.

  Anette Linneberg
  MSC Scandinavia Holding A/S

 • Impo Trading

  Hej Anders Mange tak for en hyggelig eftermiddag ved vores julefrokost. Det var en kanon oplevelse, og alle var imponerede over dit trylleri. Vi der har været så heldige at se dig flere gange er stadig lige imponeret. Et rigtigt godt show som varmt kan anbefales.

  Bente Kruse
  Impo Trading
  Odense

 • MERCURY

  Hej Anders. Tak for i fredags – det var bare alle tiders!!!
  Tak for et rigtigt godt firma-arrangement. Det var en perfekt start på en god aften, og du begejstrede alle deltagerne med dine kombinationer af CloseUp-magi og stand-up-magi. Alle tricks var gennemførte, og vi snakker stadig om, hvordan det kunne lade sig gøre. Vi bliver nu nødt til at hyre dig en gang til for at se, om vi kan finde ud af, hvordan du gjorde…
  Vi ses helt sikkert en anden gang.

  Venlig hilsen
  Simon Bondeskov Nielsen
  MERCURY

 • 18års Fødselsdag

  Kære Anders Vi vil gerne takke dig for en forrygende eftermiddag, da vi skulle fejre vores søns 18 års fødselsdag. Det var et fremragende show og alle gæster nød dit show i fulde drag.
  Du forstod virkelig at inddrage alle, ung som ældre, med din charmerende optræden. Det var en kæmpe oplevelse for vores søn, som altid har været fascineret af trylleri og han var fuld af beundring for dit show. Vi har allerede hørt fra flere af vores gæster, at dig må de bare ha’ fat i. Nogen snakkede om at bruge dig i deres børns børnehave, mens andre ville have dig til at underholde til en konfirmation.

  Ole og Micha

 • Lisbet Blom

  Hej Anders Tusind tak for din indsats ved mine forældres diamantbryllup. Du var bare en stor, stor succes. Alle var vildt begejstret for dig, og det du lavede, det var bare helt fantastisk. Du er bare så god til det. Mange af os spiste morgenmad sammen dagen efter, og der undredes vi igen over dine magiske evner. Mine børnebørn og de andre børn var bare så begejstret, og så alle de balloner du lavede til dem – skønt.

  Jeg vil anbefale dig varmt…
  Kærlig hilsen
  Lisbet Blom

 • Hammel

  Hej Anders Tak for et utroligt godt show der sprudlede af din fantastiske charme. Du levede helt ind i konfirmationsgæsternes hjerter med dit fortryllende show. Efterfølgende stod gæsterne måbende og kunne bare ikke slippe dig…

  Torben Jensen
  Hammel

 • 5års Fødselsdag

  “Vi stod og skulle holde børnefødselsdag for vores pige på 5 år, og Anders var hyret til at underholde børnene. Fra det øjeblik showet startede til det sluttede var børnene fuldstændig tryllebundet. Anders var fabelagtig til at få alle børnene med fra første øjeblik. Vi var som forældre meget imponeret over denne magi imellem dem samt trylleriet. Vi kan varmt anbefale Anders”.

  Mange hilsner
  Kirsten & Christian Ewertsen

 • Hans og Elsebeth

  Kære Anders Du skal have mange tak for et formidabelt show i søndags – alle har rost det i høje toner – og det gik jo rent ind hos både børn og voksne. Du er meget, meget professionel og har et godt øje for publikum og hvem du kan ping-ponge med.
  Det var simpelthen ren og skær fornøjelse – og børnene “byttede” ballon-ting resten af dagen – stor succés!
  Tak for denne gang og hav det godt til vi ses en anden god gang – hvad vi med garanti gør!

  Kærlig hilsen
  Hans og Elsebeth